Skip to Content

COMMUNITY GATHERING

COMMUNITY

Η Κοινότητά μας βρίσκεται στο επίκεντρο της Authentic Beauty Concept, επειδή οι άνθρωποι είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτού που κάνουμε. Αυτός είναι ο λόγος που μιλάμε για το #AuthenticBeautyMovement: επειδή πιστεύουμε ότι το brand μας είναι πέρα από τα προϊόντα και ότι το να ενισχύσουμε μια ουσιαστική κοινότητα ατόμων όμοιων ιδεών είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε και να αναπτυχθούμε όλοι μαζί. Είμαστε ένα κίνημα και όταν βρεθούμε μαζί κάνουμε σπουδαία πράγματα. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το πετυχαίνουμε αυτό είναι μέσω των διαδραστικών events της κοινότητάς μας που προσφέρουν έμπνευση. Στόχος των συγκεντρώσεων είναι να προωθήσουμε την αυθεντική σκέψη, να εμπνεύσουμε την καθαρή δημιουργικότητα και να ανταλλάξουμε πληροφορίες για να γίνει η αρχή για σημαντικές συζητήσεις.

You need to accept cookies to play this video

Το τελευταίο δια ζώσης Community Gathering πραγματοποιήθηκε το 2019, πριν από την πανδημία, κάνοντας το φετινό πολυαναμενόμενο reunion ακόμα πιο ξεχωριστό. Καλωσορίσαμε 160 καλεσμένους, οι οποίοι αντιπροσώπευσαν διαφορετικά μέρη του κόσμου και κλάδους δημιουργίας, στις εγκαταστάσεις μας στο Αμβούργο για δύο ημέρες γεμάτες δραστηριότητες, με την εστίαση όλων στο να προβάλλουμε τον πιο αυθεντικό εαυτό σας στον κόσμο. Ο κύριος στόχος του Gathering ήταν, φυσικά, να επανενωθεί η κοινότητά μας και να εμπνευσθούμε από τις προοπτικές της. Δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο να το κάνουμε αυτό από τις δύο ημέρες συνεχόμενων εμπειριών, αφιερωμένων στη μάθηση και την αυτο-έκφραση, υποστηριζόμενων από ευκαιρίες ενδυνάμωσης για να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε αυθεντικά μαλλιά.

Κάθε δημιουργική διαδικασία ξεκινά από μια σπίθα και το event της κοινότητάς μας πυροδοτήθηκε από μια σειρά εμπνευσμένων sessions, που φιλοξενήθηκαν από μια σειρά guest ομιλητών. Αυτά τα σεμινάρια βλέπω-και-μαθαίνω παρείχαν όχι μόνο πληροφορίες, αλλά και πρακτική εκπαίδευση. Η δική μας Global Creative Advocate Hester Wernert-Rijn έδειξε το πάθος της για το αυθεντικό styling, ο Αμερικανός Advocate Evan Joseph μοιράστηκε την τεχνική του γνώση στο κούρεμα, το styling και την περιποίηση των ατίθασων μαλλιών, ενώ η hair and makeup artist Juliette den Ouden έλαβε μέρος για να μοιραστεί την άποψή της γύρω από τη σύγχρονη ομορφιά.

Πέρα από το κομμάτι των μαλλιών, συμμετείχαμε επίσης σε μια επίδειξη από τη Γερμανίδα make-up artist Helge Branscheidt για τη δημιουργία no-make-up looks.

ενώ η δική μας Advocate Marta Zawiślańska από την Πολωνία συνεργάστηκε με την εκπαιδεύτρια της Authentic Beauty Concept, Joanna Zuchowicz, για ένα digital workshop, μοιράζοντας τεχνικές και προτάσεις για έμπνευση για την επόμενη μέρα για τα μαλλιά και για τη δημιουργία περιεχομένου.

Εξοπλισμένη με νέες ιδέες, η κοινότητά μας είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει και να παράξει τα δικά της αυθεντικά looks στα μαλλιά και να συντονίσει το digital περιεχόμενο σε ένα χώρο στούντιο, αφιερωμένο στο make-up, το styling, τα μαλλιά, τη δημιουργία περιεχομένου και μιας επαγγελματικής φωτογράφισης. Δουλεύοντας μαζί με τους experts μας, εφάρμοσαν τις γνώσεις της προηγούμενης ημέρας στην πράξη, δημιουργώντας model looks και αποτυπώνοντάς τα σε videos και στιγμιότυπα, που κυμαίνονται από διασκεδαστικές μεταβάσεις πριν και μετά, μέχρι συναρπαστικά mood videos.

Η κοινότητα της Authentic Beauty Concept πάντα επηρέαζε και εξέλισσε τα αποτελέσματά μας. Όποτε έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε κοντά της, μπορούμε ακόμα να ακούσουμε τις κοινές ανάγκες και ιδέες της για μελλοντικές καινοτομίες προϊόντων, καθώς και να αποκτήσουμε σχετικές πληροφορίες για τα τελευταία λανσαρίσματά μας από εκείνους που ζουν και αναδεικνύουν τα προϊόντα, καθημερινά. Περάσαμε χρόνο για να συνδεθούμε, να ακούσουμε, και να μάθουμε, κλείνοντας έτσι με τέλειο τρόπο τη συνάντησή μας.