Skip to Content

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

#EVERYREFILLCOUNTS

Αν δε φεύγετε ποτέ από το σπίτι χωρίς την αγαπημένη σας tote bag, συγχαρητήρια - είστε ήδη μέλος του refillution! Πιστεύουμε ότι η ανακύκλωση είναι κάτι σπουδαίο, αλλά η επαναχρησιμοποίηση και η επαναπλήρωση είναι ακόμα σπουδαιότερες. Η ανακύκλωση ξεκινά στο τέλος: με την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής ενός προϊόντος και την απόρριψή του. Η επαναπλήρωση κλείνει τον κύκλο, συμβάλλοντας σε μια κυκλική οικονομία και επιτρέποντάς μας να διαδραματίσουμε ρόλο στην εξάλειψη των πλαστικών μιας χρήσης. Γι’ αυτό εισαγάγαμε τα Refill Bars σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο. Επειδή η βιωσιμότητα βρίσκεται στην καρδιά αυτού που κάνουμε και γνωρίζουμε ότι είναι σημαντική για εσάς.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η αυθεντικότητα, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια αποτελούν βασικό μέρος του DNA μας. Έχουμε δεσμευτεί να βελτιώνουμε συνεχώς τις συσκευασίες, τα συστατικά και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε, ώστε με τον τρόπο αυτό να έχουμε την ευκαιρία να γινόμαστε καλύτεροι και να πράττουμε καλύτερα. Καθώς η βιωσιμότητα εξελίσσεται, το ίδιο συμβαίνει και με το brand μας. Θέτουμε συνεχώς προκλήσεις στον εαυτό μας με σκοπό την εξεύρεση νέων τρόπων βελτίωσης και γι’ αυτό ανακοινώνουμε με χαρά ότι επεκτείναμε τη δέσμευση βιωσιμότητάς μας, έτσι ώστε να κάνουμε την αναπλήρωσή μια καθημερινή επιλογή, για όλους.

Ο σκοπός των Refill Bars μας είναι να ενθαρρύνουν το μοντέλο «μείωση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση», έτσι ώστε να προαγάγουν την ενσυνείδητη κατανάλωση και να προωθήσουν μια πιο βιώσιμη προσέγγιση στον τομέα της περιποίησης των μαλλιών. Αρχικά τα εισαγάγαμε σε κάποιες από τις χώρες του δικτύου μας το 2020, σε συνεργασία με ορισμένα προσεκτικά επιλεγμένα, εμβληματικά κομμωτήρια #AuthenticBeautyMovement, για να τους παρουσιάσουμε το concept. Τώρα μεταμορφώνουμε την προσφορά μας έτσι ώστε ακόμα περισσότερα κομμωτήρια να έχουν την επιλογή να παρέχουν προϊόντα με δυνατότητα επαναπλήρωσης - ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την τοποθεσία τους. Η ευαισθητοποίηση σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούν τα πλαστικά μιας χρήσης ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερη και η δράση ποτέ δεν ήταν πιο σημαντική. Με την ορμή που τροφοδοτείται από αυτήν την αλλαγή συμπεριφοράς, θέλαμε να διευκολύνουμε όλους να αισθανθούν ότι κάνουν το καθήκον τους συμβάλλοντας σε μια θετική αλλαγή για το μέλλον του πλανήτη.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ REFILL

Φέρνετε τα μπουκάλια του σαμπουάν και του conditioner πίσω στο κομμωτήριο και σας τα ξαναγεμίζουν με το αγαπημένο σας προϊόν. Τόσο απλό!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ REFILL

You need to accept cookies to play this video

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ REFILL

Τα ειδικά μπουκάλια επαναπλήρωσης είναι κατασκευασμένα από 90% ανακυκλωμένο πλαστικό PCR. Πρόκειται για ήδη υπάρχον πλαστικό από το οποίο σε διαφορετική περίπτωση θα δυσκολευόμασταν να απαλλαγούμε. Κάθε μπουκάλι μεταπώλησης των 250ml μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί τουλάχιστον πέντε φορές, διασφαλίζοντας 83% λιγότερη κατανάλωση πλαστικού*. Επίσης, τα μπουκάλια συνοδεύονται από Forest Filmετικέτες (το πρώτο υλικό ετικέτας στην αγορά με βάση το ξύλο, με πιστοποίηση κατά ISCC**), και περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με το προϊόν.

Τα νέα μας Refill Bars χρησιμοποιούν μπουκάλια των 5 λίτρων, που είναι επίσης φτιαγμένα από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό PCR – ως τα βασικά τους δοχεία και ετικέτες από Forest Film. Η αντλία επαναπλήρωσης είναι και αυτή επαναχρησιμοποιήσιμη.

Η επίσκεψη σε ένα Refill Bar αποτελεί μια ευκαιρία για μια ξεχωριστή εμπειρία κομμωτηρίου και μια στιγμή σύνδεσης με τον κομμωτή σας. Είναι εξατομικευμένο, είναι οικολογικό - και παραμένει ένα premium, επαγγελματικό προϊόν.

* (σε σχέση με την αγορά 6 κοινών μπουκαλιών σαμπουάν και conditioner)
** Διεθνής Πιστοποίηση Βιωσιμότητας και Εκπομπών Άνθρακα (ένα πρότυπο πιστοποίησης για όλα τα είδη βιολογικών πρώτων υλών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας)

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ