ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Δεν έχει σημασία μόνο το περιεχόμενο. Επικεντρωνόμαστε επίσης στο να διασφαλίσουμε πως η συσκευασία και τα υλικά για την Authentic Beauty Concept είναι όσο το δυνατόν πιο βιώσιμα χωρίς να χάνουν την premium εικόνα τους.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Εισάγουμε τη χρήση 80% Ανακυκλωμένου Πλαστικού PCR

Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με μπουκάλια και δοχεία που ήταν πλήρως ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα, αλλά δε θέλαμε να σταματήσουμε εκεί. Είμαστε χαρούμενοι να σας ανακοινώσουμε ότι από το 2021 ξεκινήσαμε τη μετάβαση σε 80% ανακυκλωμένο μετά τη χρήση πλαστικό PCR για όλα τα δοχεία και τα μπουκάλια μας, ενώ ακόμα διατηρούμε την απαλή αίσθησή τους. To PCR αφορά ανακυκλωμένο μετά τη χρήση πλαστικό, για παράδειγμα υλικό που έχει φτιαχτεί από αντικείμενα που έχουν απορριφθεί όπως είναι μπουκάλια. 

Επαναχρησιμοποιώντας τέτοια πλαστικά μίας χρήσης είναι μία βιώσιμη λύση και ωθεί την κυκλική οικονομία. Ενώ μας ευχαριστεί πολύ να χρησιμοποιούμε το PCR για να παράξουμε την premium συσκευασία μας, θα την εισαγάγουμε μέσα από slip in - κάτι που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσουμε πρώτα το τρέχον απόθεμά μας για να αποφύγουμε τη σπατάλη και θα μεταβούμε σε PCR συσκευασία για όλες τις μελλοντικές παραγωγές μας.

*εξαιρούνται τα mini jars

Δυνατότητα Ανακύκλωσης

Τα μπουκάλια, τα βαζάκια και τα δοχεία μας είναι ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα. Έχουμε εντοπίσει ήδη το #authenticbeautymovement κομμωτήριο Moji στο Αμβούργο που αξιοποιεί μπουκάλια ώστε να δημιουργήσει διακοσμητικές γλάστρες φυτών!

Hydrate
#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ