Η Ενσυνειδητότητα ξεκινάει από τη ρίζα

Η Ενσυνειδητότητα ξεκινάει από τη ρίζα

Είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι το μασάζ της κεφαλής αποτελεί την κορυφαία εμπειρία του πελάτη κατά την επίσκεψή του στο κομμωτήριο. Επομένως γιατί να δείχνουμε τόσο λίγη προσοχή στο τριχωτό της κεφαλής μας για το διάστημα εκείνο που βρισκόμαστε στο λουτήρα του κομμωτηρίου;

Mindful Experience

Τα αγαπημένα σας πέντε λεπτά από την εμπειρία χαράς που προσφέρει ο λουτήρας, δεν αφορούν μόνο τη χαλάρωση και την περιποίηση. Οι κομμωτές γνωρίζουν ότι η περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής είναι η βάση μιας υγιούς ρουτίνας μαλλιών. Η ήπια περιποίηση των μαλλιών σαφώς βοηθάει, αλλά ένα υγιές τριχωτό αποτελεί κυριολεκτικά τη ρίζα για δυνατά, όμορφα μαλλιά. Δεν πιστεύετε επομένως ότι αξίζει λίγη επιπλέον προσοχή;

Hydrate

Αφιερώνουμε τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια δοκιμάζοντας προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, ελπίζοντας να βρούμε τα κατάλληλα για εμάς. Όταν όμως έρθει η ώρα για το τριχωτό της κεφαλής μας σταματάμε παρά το γεγονός ότι το τριχωτό δεν αποτελεί τίποτα διαφορετικό από μία προέκταση του υπόλοιπου δέρματός μας. Όπως ακριβώς το δέρμα σε οποιοδήποτε άλλο σημείο πέρα από το σώμα μας, έτσι και το τριχωτό της κεφαλής επωφελείται από έναν ισορροπημένο καθαρισμό, μια απολέπιση και μαλάξεις, που θα το ενυδατώσουν και θα το βοηθήσουν να διατηρήσει την υγεία του.

Το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής είναι πιο ευαίσθητο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός μας και διαθέτει μεγαλύτερο αριθμό σμηγματογόνων, ιδρωτοποιών αδένων και τριχοθυλάκων. Το τριχωτό της κεφαλής είναι ήδη ευαίσθητο και όταν σε αυτό προστεθούν προϊόντα styling, σκληρό νερό και η θερμότητα εργαλείων styling, δεν είναι παράξενο να προκληθεί υπερευαισθητοποίηση του τριχωτού.

Εάν η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας ξεκινά συνήθως με μια καταπραϋντική μάσκα που σας λύνει τα προβλήματα, είναι λογικό πως καταλαβαίνετε τα οφέλη χρήσης της. Γιατί όμως να μην εφαρμόζετε την ίδια λογική στο τριχωτό της κεφαλής σας, προσφέροντας μια επιπλέον δόση θρέψης στην περιποίηση των μαλλιών σας; Μετατρέψτε τη διαδικασία λουσίματος μαλλιών σε μια μίνι εμπειρία spa,εφαρμόζοντας τη νέα μας Hydrating Jelly Mask. Κάντε προσεκτικά μαλάξεις στο τριχωτό της κεφαλής, με αργές και σταθερές κινήσεις. Πέρα από το αίσθημα ευτυχίας, ένα καλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής λειτουργεί επίσης στοχευμένα και στο πρόσωπο: διευκολύνει τη ροή και την υγιή κυκλοφορία του αίματος.

Η νέα μας Hydrating Jelly Mask έχει αναζωογονητική, ελαφριά υφή, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει μια δόση υγρασίας στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά χάρη στο μίγμα Σπιρουλίνας και Aloe Vera. Πέρα από την έντονη περιποίηση που προσφέρει στο τριχωτό της κεφαλής, προστατεύει από εξωτερικούς, επιβλαβείς παράγοντες και επαναφέρει τη λάμψη για ένα υγιές φινίρισμα. Συνδυάστε τη με ένα από τα προϊόντα μας, για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την ελαστικότητα στα μαλλιά σας.

Λίγη επιπλέον περιποίηση στο τριχωτό της κεφαλής σας δε θα οδηγήσει μόνο σε ένα ανακουφισμένο, γεμάτο θρέψη δέρμα. Θα συμβάλλει ακόμα στην επίτευξη καλύτερων ημερών για τα μαλλιά και την πιο υγιή ανάπτυξή τους. Το τριχωτό της κεφαλής σας είναι σημαντικό! Χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που σας αξίζει.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF