professional glossary

Αναπτύξτε τις δεξιότητες και τις ικανότητες σας στην Authentic Beauty Concept με το ευρετήριο των τεχνικών μας όρων! Απολαύστε τα οφέλη από το ολοκληρωμένο πακέτο πληροφοριών που βρίσκεται πίσω από την Authentic Beauty Concept , ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει τη γνώση σας, ως προς τα συστατικά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη απόδοσης. Το γλωσσάριο αυτό είναι επίσης χρήσιμο ως ενίσχυση και υποστήριξη κατανόησης των σεμιναρίων της  Authentic Beauty Concept.

Aλκάνιο

C9-12 Alkane; C15-23 Alkane
Μαλακτικό συστατικό

100% φυτικής προέλευσης συστατικό. Σε αντίθεση με όλες τις συμβατικές πηγές, το υλικό μας δεν προέρχεται από έλαια πετρελαίου.

Υποκατάστατο σιλικόνης, με απόδοση εντατικής περιποίησης.

Aιθανόλη

Alcohol denat
Διαλύτης

Βιοαποικοδομήσιμη αλκοόλη φυσικής προέλευσης (π.χ. από Πατάτα).

Προστατεύει την ακεραιότητα και την απόδοση της σύνθεσης ενώ λειτουργεί ως διαλύτης. Δεν ξηραίνει τα μαλλιά, όπως οι συμβατικές αλκοόλες.

Aμυλο Ρυζιού

Oriza Sative (Rice) Starch
Παράγοντας απορρόφησης και δημιουργίας υφής

Όλα τα άμυλα απορροφούν το σμήγμα και τη λιπαρότητα. Το σχήμα και το μέγεθος του αμύλου ρυζιού είναι μικρότερο από αυτά του καλαμποκιού, της πατάτας και της ταπιόκας με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό καθαριστικό για τα dry shampoo sprays. Τα μαλλιά καθαρίζουν χωρίς το συμβατικο λούσιμο με νερό αφήνοντας ένα πουδρώδες άγγιγμα στα μαλλιά. Για την παραγωγή του αμύλου Ρυζιού οι προμηθευτές μας χρησιμοποιούν "σπσμένο Ρύζι"

Απορροφά το σμήγμα και βοηθά στη δημιουργία στεγνής υφής στα μαλλιά.

Aμυλο Ταπιόκας

Tapioca Starch
Παράγοντας υφής

Το άμυλο Tapioca προέρχεται από τις ρίζες του φυτού Cassava. Αυτό το φυτικό είδος είναι ενδημικό της νότιας και δυτικοκεντρικής περιοχής της Βραζιλίας, αλλά απαντάται γενικότερα στη Νότια Αμερική. Για τα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε Tapioca δίκαιου εμπορίου.

Βοηθά στη δημιουργία πολύ στεγνής υφής στα μαλλιά.

Behenoyl PG-Trimonium Chloride

Behenoyl PG-Trimonium Chloride
Ενυδατικός παράγοντας μαλλιών

Τετραμερής αμμωνιακή ένωση. Περιποιητικός παράγοντας που υποστηρίζει ενυδατική και αντιστατική δράση.  

Ξεμπερδεύει τα μαλλιά, βελτιώνει την απαλότητα και τη λάψη τους. Προστατεύει από τον στατικό ηλεκτρισμό.

Benzophenone-5

Benzophenone-5
Φωτοσταθεροποιητικός και αντιηλιακός παράγοντας

Χρησιμοποιείται για την ικάνοτητα του να απορροφά τις ακτίνες UV. Προστατεύει την ακεραιότητα των συστατικών στα καλλυντικά από την φθορά τους από τις ακτίνες UV. Καλύπτει το φάσμα UVB και βραχείες UVA (UVA-2).

Βοηθά στην προστασία από τις ακτίνες UV.

Bισαβολόλη

Bisabolol
Ενυδατικός παράγοντας

Συστατικό που προέρχεται από το αιθαίριο έλαιο χαμομηλιού. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σε πανθενόλη, μπορεί αποτελεσματικά να ενεργοποιήσει και να προωθήσει τις διαδικασίες επούλωσης του δέρματος και την ανάπτυξη υγιούς τρίχας.

Ξεμπερδεύει τα μαλλιά.

Bούτυρο καριτέ

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter
Ενυδατικός παράγοντας μαλλιών

Υπερτροφή για την επιδερμίδα και τα μαλλιά που προέρχεται από τους σπόρους του καρπού του δεντρου Shea (ή Karite). Φυσικά πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και F. Διαθέτει μικρή αντιηλιακή προστασία (SPF ~6) και παρέχει σε μαλλιά και επιδερμίδα με ουσιώδη λιπαρά οξέα και θρεπτικά στοιχεία απαραίτητα για την παραγωγή κολλαγόνου.

Ceteareth-25

Ceteareth-25
Παράγοντας γαλακτωματοποίησης

Μη- ιονικός αιθέρας πολυοξυαιθυλενίου ανώτερων κορεσμένων λιπαρών αλκοολών.

Παρέχει μέτριο κράτημα και εύπλαστη υφή.

Cocamidopropyl Betaine

Cocamidopropyl Betaine
Καθαριστικός και αφροποιητικός παράγοντας

Μερικώς φυτικής προέλευσης συστατικό: sulfate free καθαριστικό επιφανειοδραστικό αντί των παραδοσιακών sulfates όπως το Sodium Laureth Sulfate.

Καθαρίζει καλά τα μαλλιά. Αφαιρεί ρύπους και λιπαρότητα ενώ λειτουργεί ως αφριστικός παράγοντας.

Dicaprylyl Carbonate

Dicaprylyl Carbonate
Μαλακτικό συστατικό

Μερικώς φυτικής προέλευσης συστατικό.

Μαλακτικός παράγοντας που καλύπτει γρήγορα την επιφάνεια της τρίχας. Γνωστό ως εναλλακτικό της σιλικόνης.

Dicaprylyl Ether

Dicaprylyl Ether
Μαλακτικό & διαλύτης

Αιθέρας του ελαίου Καρύδας (ή άλλου φυτικού ελαίου) προερχόμενο από το καπρυλικό οξύ. Εναλλακτικό των σιλικονών, δεν αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας στην επιδερμίδα και τα μαλλιά.          

Βελτιώνει την ικανότητα επάλειψης του προϊόντος.

Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate

Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate
Ενυδατικός παράγοντας μαλλιών

Μερικώς φυτικής προέλευσης ενυδατικός παράγοντας που μπορεί να εξουδετερώσει τα φορτία στην επιφάνεια των μαλλιών αφήνοντάς τα έτσι πιο απαλά. 

Ξεμπερδεύει τα μαλλιά, βελτιώνει την απαλότητα και τη λάψη τους. Προστατεύει από τον στατικό ηλεκτρισμό.

Eκχύλισμα Βασιλικού

Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Extract
Φυτικό εκχύλισμα

Φυτικής προέλευσης συστατικό. Ο Βασιλικός είναι γνωστός για τις καταπραϋντικές και καθαριστικές του ιδιότητες.

Απελευθερώνει ένα περιποιητικό άρωμα. Αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά.

Eκχύλισμα Κανέλλας

Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract
Φυτικό Εκχύλισμα

Συστατικό φυτικής προέλευσης. Η Κανέλλα είναι γνωστή για τα συσφικτικά της οφέλη στα μαλλιά και για τις αντιοξειδωτικές της ιδιό

Απελευθερώνει ένα περιποιητικό άρωμα. Αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά.

Eλαιο Καρύδας

Cocos Nucifera (Coconut) Oil
Ενυδατικός παράγοντας μαλλιών

Μη λιπαρό, γρήγορης απορρόφησης συστατικό που δίνει βαθιά ενυδάτωση σε δέρμα, τριχωτό και μαλλιά.

Βελτιώνει τη διαχείριση των μαλλιών με αποτέλεσμα περιποίησης που διαρκεί.

Eλαιο σπόρων Crambe Abyssinica

Crambe Abyssinica Seed Oil
Φυτικό Έλαιο

Έλαιο φυτικής προέλευσης από την Αφρική, διαυγές και ελαφρύ. Οι καλλιεργητές του ενισχύονται κοινωνικά για την παραγωγή του

Γνωστό ως περιποιητικός παράγοντας, βελτιώνει τη λάμψη και την αίσθηση των μαλλιών.

Eκχύλισμα Χουρμά

Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Sinensis Leaf Extract
Φυτικό Εκχύλισμα

Συστατικό φυτικής προέλευσης. Ο Χουρμάς είναι γνωστός για τις μαλακτικά του οφέλη στα μαλλιά και για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες

Απελευθερώνει ένα περιποιητικό άρωμα. Αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά.

Eκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού

Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract
Φυτικό Εκχύλισμα

Συστατικό φυτικής προέλευσης. Το Πράσινο Τσάι είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και τις τονωτικές του ιδιότητες

Απελευθερώνει ένα περιποιητικό άρωμα. Αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά.

Eκχύλισμα Guar/ Guar Gum

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride
Μαλακτικός Παράγοντας για μαλλιά

Πολυμερές προερχόμενο από τους σπόρους Guar. Το βιώσιμο Guar καλλιεργείται από τους γεωργούς της Sustainable Guar Initiative (SGI)

Ξεμπερδεύει και βελτιώνει την αίσθηση των μαλλιών.

Eλαιο Jojoba

Hydrogenated Jojoba Oil
Ενυδατικός παράγοντας μαλλιών

Προέρχεται από την υδρογόνωση του Ελαίου Simmondsia Chinensis (Jojoba). Διαθέτει επουλωτικές ιδιότητες. Ευρέως γνωστό για τις ενυδατικές, αλλά και τις αντιμικροβιακές και ανοσοενισχυτικές του ιδιότητες που συντελούν στην επούλωση των πληγών. 

Ενισχύει την αίσθηση των ενυδατωμένων μαλλιών, τη διαχείρισή τους με αποτέλεσμα περιποίησης που διαρκεί.

Eκχύλισμα Lime

Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract
Φυτικό Εκχύλισμα

Συστατικό φυτικής προέλευσης. Το Lime είναι γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες

Απελευθερώνει ένα περιποιητικό άρωμα. Αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά.

Eκχύλισμα Mango

Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract
Εκχύλισμα καρπού (φρούτου)

Φυτικής προέλευσης συστατικό. Το Mango είναι γνωστό για θρεπτικές και αναζωογοντητικές του ιδιότητες.          

Απελευθερώνει ένα περιποιητικό άρωμα. Αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά.

EΕλαιόλαδο

Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiales
Ενυδατικό συστατικό

Έλαιο προερχόμενο από τις ελιές. Βελτιώνει την πυκνότητα και τη δομή των γαλακτωμάτων.

Υποστηρίζει τη δημιουργία συνεκτικών αλλά εύπλαστων υφών προϊόντος.

Eκχύλισμα κέλυφους Ελαιοκάρυδου

Carya Illinoensis (Pecan) Shell Extract
Εκχύλισμα κέλυφους Ελαιοκάρυδου

Συστατικό φυτικής προέλευσης. Το Ελαιοκάρυδο είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες.

Απελευθερώνει ένα περιποιητικό ξυλώδες άρωμα. Αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά.

Eκχύλιμα Sal Tree

Shorea Robusta Resin
Λιπίδιο

Το Sal είναι ένα πολυχρηστικό, αειθαλές δέντρο που παράγει μεγάλες ποσότητες ρητίνης.  Βελτιώνει την πυκνότητα και τη δομή των γαλακτωμάτων.

Υποστηρίζει τη δημιουργία συνεκτικών αλλά εύπλαστων υφών προϊόντος.

Eκχύλισμα Σιροπιού Σφενδάμου

Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract
Εκχύλισμα σιροπιού Σφενδάμου

Συστατικό φυτικής προέλευσης. Ο Σφένδαμος είναι γνωστός για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Απελευθερώνει ένα περιποιητικό ξυλώδες άρωμα. Αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά.

Eκχύλισμα (Βιολετί) Ρυζιού

Oryza Sativa (Rice) Extract
Φυτικό Εκχύλισμα

Συστατικό φυτικής προέλευσης, που προέρχεται από βιώσιμες καλλιέργειες στη Νότιο- Ανατολική Ασία.

Η σύνθεση με το εκχύλισμα Βιολετί Ρυζιού βοηθά στην απορρόφηση της λιπαρότητας και των ρύπων από μαλλιά και τριχωτό.

Glyceryl Stearate

Glyceryl Stearate
Γαλακτωματοπιητικός παράγοντας

Προϊόν εστεροποίησης από γλυκερίνη και στεαρικό οξύ.

Βελτιώνει τη σταθερότητα της σύνθεσης.

Hydroxyethylcellulose

Hydroxyethylcellulose
Παράγοντας διόγκωσης

Διογκωτικός παράγοντας χρησιμοποιούμενος στα καλλυντικά προϊόντα. Βιοαποικοδομήσιμος. 

Συνεισφέρει στην κρεμώδη και πλούσια υφή των συνθέσεων.

Isopropyl Myristate

Isopropyl Myristate
Μαλακτικός παράγοντας

Μερικώς φυσικής προέλευσης παράγοντας απαλότητας και επάλειψης, παραγόμενος από Ισοπροπυλική αλκόολη (παράγωγο προπανίου) και Μυριστικό οξύ (φυσικό λιπαρό οξύ). Δημοφιλές συσταστικό στην βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.,

Δημιουργεί απαλή επιφανεία μαλλιών και υποστηρίζει τη λάμψη, την απαλότητα και το εύκολο χτένισμα.

Kυτταρίνη από Bamboo

Cellulose
Παράγοντας υφής

Το Bamboo είναι το γρηγορότερα αναπτυσσόμενο ξυλώδες φυτό στον κόσμο. Η ίνα του Bamboo είναι ευρέως χρησιμοποιούμενη στη βιομηχανία τροφίμων και εκτιμάται ως συστατικό και για την ικανότητα δημιουργία υφής.

Βοηθά στη δημιουργία πολύ στεγνής υφής στα μαλλιά.

Kερί μέλισσας (μη vegan προϊόντα μόνο)

Cera Alba (Beeswax, Cire d'Abeille)
Παράγοντας υφής

Φυσικό κερί μέλισσας που οι ίδιες χρησιμοποιούν για τα τοιχώματα της κηρήθρας. Ενισχύει την λιπαρή αναλογία του γαλακτώματος, δίνοντας πυνότερη υφή και σταθερότητα. Είναι ένα σημαντικό συστατικό για τα τα styling προϊοντα υφής. 

Όλες οι συνθέσεις είναι vegan, εκτός από τα Gritty Wax Paste & Shaping Cream που ακόμα περιέχουν κερί Μέλισσας. Προσπαθούμε να είμαστε vegan και σε αυτές τις συνθέσεις μέσα στο 2020. Δίνει στο προϊόν εύπλαστη υφή ενώ ενώ ενισχύει το κράτημα.

Kερί Carnauba

Carnauba (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cire de Carnauba)
Ενισχυτικός παράγοντας styling

Φυτικό κερί από τα φύλλα του Φοίνικα Βραζιλίας (Copernica cerifera) γνωστό και ώς "δέντρο της ζωής". Το κερί Carnauba είναι το πιο σκληρό φυσικό κερί. Χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανίες τροφίμων, καλλυντικών και φαρμάκων. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και στεγνώνει αφήνοντας ένα glossy τελείωμα. Ιδανικό υποκατάστατο του κεριού Μέλισσας για αυτό και είναι σημαντικό για την κατηγορία των vegan καλλυντικών. 

Δημιουργεί σώμα και υφή.

Kερί Ιαπωνίας

Rhus Verniciflua Peel Wax
Παράγοντας υφής

Το κερί Ιαπωνίας είναι γνωστό και ως κερί Sumac.Είναι ένα φυτικό κερί που προέρχεται από το φλοιό των καρπών του δέντρου Sumac. Το δέντρο αυτό είναι ένα από αρχαιότερα ενδογενή φυτικά είδη της Κίνας. Οι φλοιοί των καρπών συλλέγονται κάθε χρόνο πριν το χειμώνα εξασφαλίζονται έτσι την καλή παραγωγή καρπών για την επόμενη χρονιά. Βελτιώνει την πυκνότητα και τη δομή των γαλακτωμάτων.

Υποστηρίζει τη δημιουργία συνεκτικών αλλά εύπλαστων υφών προϊόντος ενώ δημιουργεί κράτημα στα μαλλιά.

Kαολίνης

Kaolin
Ενισχυτικός παράγοντας styling

Φυσικό ορυκτό. Ανακαλύφθηκε στην Κίνα, χρησιμοποιήθηκε σαν βασικό συστατικό για την παραγωγή πορσελάνης. Σήμερα, χρησιμοποιείται σε προϊόντα μαλλιών εξαιτίας των ιδιοτήτων styling και της ικανότητας του να απορροφά λιπαρότητα και ρύπους.

Δημιουργεί τραχύτητα, δυνατό κράτημα και κράτημα διαρκείας ενώ βοηθά στο διαχωρισμό και τη μορφοποίηση των μαλλιών.

Kαστορέλαιο

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Ενυδατικός παράγοντας μαλλιών

Φυτικό έλαιο από τους σπόρους του φυτού Ricinus communis. Συχνά χρησιμοποιείται ως μαλακτικός, ενυδατικός και περιποιητικός παράγοντας.

Ενισχύει το αποτέλεσμα λείανσης και απαλότητας.

Kερί Ηλιοτρόπιου

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Cera
Ενυδατικό συστατικό

Κερί προερχόμενο από τους Ηλιόσπορους. Βελτιώνει την πυκνότητα και τη δομή των γαλακτωμάτων.

Υποστηρίζει τη δημιουργία συνεκτικών αλλά εύπλαστων υφών προϊόντος.

Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer

Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer
Πολυμερές styling

Γνωστό για τη δημιουργία film και ως αντιστατικό

Βοηθά στο φιξάρισμα των μαλλιών.

PEG-7 Glyceryl Cocoate

PEG-7 Glyceryl Cocoate
Παράγοντας γαλακτωματοποίησης

Φυσικής προέλευσης μαλακτικό, βασισμένο στο PEG (γλυκόλη του πολυαιθυλενίου) και λιπαρά οξέα από έλαιο Καρύδας.

Δίνει λάμψη και μέτρια υφή.

Phenoxyethanol

Phenoxyethanol
Συντηρητικό

Γλυκολικός αιθέρας που χρησιμοποιείται κυρίως ως συντηρητικό στα καλλυντικά προϊόντα.

Προστατεύει την ακεραιότητα και την απόδοση της σύνθεσης.

Polyquaternium-17

Polyquaternium-17
Ενυδατικός & διογκωτικός παράγοντας.

Copolymer = τετραμερές αμωνιακό πολυμερές. Γνωστό για την αντιστατική του δράση. Δημιουργεί προστατευτική μεμβράνη στα μαλλιά.

Ξεμπερδεύει τα μαλλιά, βελτιώνει την απαλότητα και το σώμα.

PVP

PVP
Πολυμερές styling

Συνθετικός παράγοντας δημιουργίας μεμβράνης στα περισσότερα προϊόντα styling λόγω του κρατήματος στα μαλλιά. Πολύ κοινό σε gel, κεριά, πομάδες και κρέμες styling

Αποτελεί παράγοντα κρατήματος των μαλλιών.

Silica

Silica
Παράγοντας όγκου

Silica είναι η ονομασία που δόθηκε σε μια κατηγορία ορυκτών που αποτελούνται από Πυρίτιο και Οξυγόνο, τα δύο πιο συχνά στοιχεία στη Γη. Γνωστό επίσης και ως Χαλαζίας, που αποτελεί το βασικό συστατικό της άμμου. 

Υποστηρίζει τη δημιουργία όγκου και κρατήματος.

Sodium Benzoate

Sodium Benzoate
Συντηρητικό

Χρησιμοποιείται ευρέως τόσο στα όξινα τρόφιμα & τα ανθρακούχα ποτά όσο και στα καλλυντικά.

Προστατεύει την ακεραιότητα και την απόδοση της σύνθεσης.

Sodium C14-16 Olefin Sulfonate

Sodium C14-16 Olefin Sulfonate
Καθαριστικός και αφροποιητικός παράγοντας

Συνθετικό sulfate free μείγμα  με σουλφονικά άλατα μακράς αλυσίδας.       

Αρκετά ισχυρός καθαριστικός παράγοντας. Αφαιρεί λιπαρότητα και ρύπους.

Sodium Methyl Cocoyl Taurate

Sodium Methyl Cocoyl Taurate
Καθαριστικός και αφροποιητικός παράγοντας

Sulfate free αφριστικό καθαριστικό.

Καθαρίζει τα μαλλιά. Αφαιρεί ρύπους και λιπαρότητα.

Stearamidopropyl Dimethylamine

Stearamidopropyl Dimethylamine
Μαλακτικός παράγοντας μαλλιών

Χρησιμοποιείται ως μαλακτικός και αντιστατικός παράγοντας μεγάλης συνάφειας με τα μαλλιά. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από τα μαλλιά.

Βοηθά στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Βελτιώνει την απαλότητα και τη λάμψη. Με δράση κατά του στατικού ηλεκτρισμού.

Tροποποιημένο βιοαποικοδομήσιμο άμυλο πατάτας/ Πολυμερές που προέρχεται από Πατάτα

Hydroxypropyl Starch
Παράγοντας styling

Ανάλαφρο φυτικό συστατικό από άμυλο που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά ως βελτιωτικό styling. Ανήκει στην κατηγορία των υδατανθράκων που χρησιμοποιείται στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων styling

Δίνει αίσθηση απαλών μαλλιών.

Triethyl Citrate

Triethyl Citrate
Συστατικό αρωμάτων/ film softener

Εστέρας του κιτρικού οξέος, χρησιμοποιούμενος ως σταθεροποιητής του αρώματος, σαν παράγοντας επάλειψης για hairsprays και ως ενεργό συστατικό στα αποσμητικά

Δημιουργεί απαλή επιφανεία μαλλιών και υποστηρίζει τη λάμψη, την απαλότητα και το εύκολο χτένισμα.

Yδρολυμένο Silica

Hydrated Silica
Παράγοντας όγκου

Η υδρογονωμένη Silica προέρχεται φυσικά από το χαλαζία, βρίσκεται σε αφθονία και αποτελεί το 12% της επιφάνειας της Γης. Βρίσκεται στη φύση, ως οπάλιο (εξορυσσόταν για αιώνες ως πολύτιμος λίθος) και στα κυτταρικά τοιχώματα των διατόμων (Άλγη).

Υποστηρίζει τη δημιουργία όγκου και κρατήματος.

Yδρολυμένη πρωτεϊνη Σόγιας

Hydrolyzed Soy Protein
Ενυδατικός παράγοντας μαλλιών

Φυτικής προέλευσης συστικό, παραγόμενο από την ενζυματική υδρόλυση του αλεύρου Σόγιας.

Η σύνθεση με Υδρολυμένη πρωτεϊνη Σογιας βοηθά στο να ενισχύσει τη δομή των μαλλιών, κάνοντάς τα πιο απαλά.

Γλυκερίνη

Glycerin
Μαλακτικός & ενυδατικός παραγοντας μαλλιών

Προερχόμενο από λίπη Φοίνικα, Καρύδας, Σόγιας και άλλων φυτών. Έχει την ικανότητα να μεταφέρει την υγρασία στην επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Λειτουργεί ως υγροσκοπικός μαλακτικός παράγοντας.

Δημιουργεί απαλή επιφανεία μαλλιών και υποστηρίζει τη λάμψη, την απαλότητα και το εύκολο χτένισμα.

Isopropyl Alcohol
Διαλύτης

Ισομερές της προπανόλης, Αποτελεί την πρώτη εμπορική συνθετική αλκοόλη.Χρησιμοποιείται ως αντισηπτικό σε μεγάλο εύρος προϊόντων από κρέμες χεριών και make-up έως aftershave.

Ρυθμίζει την υφή των προϊόντων.

Πανθενόλη

Πανθενόλη
Ενυδατικός παράγοντας μαλλιών

Παράγωγο της βιταμίνης Β-5. Χρησιμοποιείται σε σαμπουάν και conditioners ως υγροσκοπικό, για να διατηρεί τα μαλλιά ενυδατωμένα και απαλά.

Βελτιώνει το επίπεδο ενυδάτωσης των μαλλιών και βοηθά στην προστασία της δομής τους.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF