ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Δεν έχει σημασία μόνο το περιεχόμενο. Επικεντρωνόμαστε επίσης στο να διασφαλίσουμε πως η συσκευασία και τα υλικά για την Authentic Beauty Concept είναι όσο το δυνατόν πιο βιώσιμα χωρίς να χάνουν την premium εικόνα τους.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
Hydrate

Δυνατότητα Ανακύκλωσης

Τα μπουκάλια, τα βαζάκια και τα δοχεία μας είναι ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα. Έχουμε εντοπίσει ήδη το #authenticbeautymovement κομμωτήριο Moji στο Αμβούργο που αξιοποιεί μπουκάλια ώστε να δημιουργήσει διακοσμητικές γλάστρες φυτών!

Hydrate

ΑΝΑΚΥΚΛΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Το να προσφέρουμε βιώσιμα προϊόντα και υλικά είναι το πρώτο βήμα, αλλά θέλουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς και να γινόμαστε καλύτεροι, να προσφέρουμε περισσότερες βιώσιμες λύσεις. Το πλάνο μας είναι να παράγουμε τις συσκευασίες μας με 80% ανακυκλωμένο πλαστικό, μετά τη χρήση του προϊόντος από τους καταναλωτές, διατηρώντας ταυτόχρονα αυτή την απαλή αίσθηση στην υφή τους.

Κλιματικά Ουδέτερο

Το Eau de Toilette είναι συσκευασμένο σε ένα κλιματικά ουδέτερο κουτί που υποστηρίζει την Τράπεζα Πλαστικού - μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης με στόχο την αντιμετώπιση του πλαστικού για καθαρές θάλασσες, ανταμείβοντας τους ανθρώπους που συλλέγουν και ανακυκλώνουν πλαστικά. 

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF