Εκφράστε τον εαυτό σας -Τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους;

Εκφράστε τον εαυτό σας -Τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους;

Έξι μέλη του Authentic Beauty Movement μοιράζονται τις απόψεις τους για το πώς να είμαστε όμορφοι – και να αισθανόμαστε τέλεια

Ιστορίες
Η Christine Friberg, ένα σύμβολο στυλ και ενδυνάμωσης
Τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους – σύμφωνα με την Christine Friberg: στυλίστρια, DJ και club promoter με έδρα το Γκέτεμποργκ

 

Ως στυλίστρια μόδας και street style star, η Christine Friberg γνωρίζει πολλά για το πώς να είμαστε όμορφοι και πώς μπορούμε να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται όμορφοι. Επειδή η Christine εργάζεται και ως DJ και club promoter και έχει ως βασικό στόχο την ανάδειξη των γυναικών DJ και την επίτευξη της ισότητας των φύλων στη μουσική σκηνή, γνωρίζει ότι η αποδοχή των ατομικών διαφορών είναι αυτό που κάνει κάποιον πραγματικά όμορφο. Όπως υποστηρίζει η ίδια: «Η ομορφιά είναι ένα φως που πηγάζει από μέσα μας: βγαίνει προς τα έξω όταν αισθανόμαστε όμορφα και είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας. Δεν έχει να κάνει με το να είμαστε αψεγάδιαστοι, να έχουμε στυλ ή να είμαστε τέλειοι. Οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν μοναδικούς. Τα μικρά ελαττώματα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Αυτά μας κάνουν ανθρώπους.»

Δείτε με ποιον τρόπο η Christine βρίσκει την αυθεντική ομορφιά μέσα από τη γιόγκα, τη μουσική και τη γενέτειρά της, το Γκέτεμποργκ.

Πώς μπορούμε να δείχνουμε και να νιώθουμε όμορφοι σύμφωνα με τη Yanina Trapachka
Τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους; – σύμφωνα με τη Yanina Trapachka: fashion editor από τη Βαρσοβία 

 

Και η Yanina Trapachka ασχολείται με την ομορφιά, με την ευρύτερη σημασία της λέξης, σε επαγγελματικό επίπεδο. Ως fashion editor σε ένα πολωνικό περιοδικό με θεματολογία που αφορά τον τρόπο ζωής, την ομορφιά, τον πολιτισμό, το σχέδιο και τα ταξίδια, επιμελείται θέματα ομορφιάς σε καθημερινή βάση. Αν και περιστοιχίζεται από αντικείμενα κλασικού σχεδιασμού και κλασικό ενδυματολογικό στυλ, η συμβουλή της για το πώς να είμαστε όμορφοι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. «Αυτό που μας κάνει όμορφους είναι η αποδοχή και η αγάπη για τον εαυτό μας», υποστηρίζει η ίδια. «Έχει να κάνει με το να νιώθουμε όμορφα με το σώμα μας, να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και να ακολουθούμε τους στόχους που έχουμε θέσει στη ζωή μας. Έχει να κάνει με το να κάνουμε όσα μας κάνουν να χαμογελάμε και να επιλέγουμε ό,τι είναι καλύτερο για εμάς. Με απλά λόγια, έχει να κάνει μόνο με εμάς!» Αυτό είναι το μότο ζωής της Yanina. Διαθέτει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς Instagram στην Πολωνία και αποδίδει την επιτυχία της στην αυθεντική της προσέγγιση. Αν και το περιεχόμενο του λογαριασμού της μοιάζει αψεγάδιαστο, μας αποκαλύπτει ότι «Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά κάθε ατέλεια μπορεί να μετατραπεί σε προσόν.»

Ανακαλύψτε το #MyBeliefτης Yanina Trapachka.

Ο Igor Josifovic εκτιμά την ομορφιά των ατομικών διαφορών
Τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους; – σύμφωνα με τον Igor Josifovic: social media manager, blogger και συγγραφέα από το Μόναχο 

 

Ο Igor Josifovic έχει πολύ ειλικρινείς απόψεις σχετικά με το τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους. «Η ομορφιά πηγάζει από την αγάπη, το πάθος, τη δημιουργικότητα και την ψυχή», υποστηρίζει ο ίδιος. «Είναι κάτι πραγματικά αυθεντικό και προσωπικό. Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει ομορφιά μέσα σε όλους μας. Αυτή η ομορφιά υπάρχει σε όλους και μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους.» Παραμένοντας πιστός στο προσωπικό του brand αυθεντικής ομορφιάς, που εκφράζεται από τον πλούτο των φυτών στα σχέδια εσωτερικών χώρων που δημιουργεί,ο Igor προτιμά τη φυσικότητα και στο προσωπικό του look. 

Μάθετε περισσότερα για την άποψη του Igor Josifovicγια την αυθεντική ομορφιά.

Η Jessica Skye λατρεύει τις ατομικές διαφορές
Τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους; – σύμφωνα με τη Jessica Skye: DJ και παραγωγό, ιδρύτρια του Fat Buddha Yoga, δημιουργό, και υποστηρίκτρια του κινήματος από το Λονδίνο.

 

Για την Jessica Skye, η ομορφιά είναι κάτι «φυσικό και ακατέργαστο. Μπορεί να λάβει άπειρες μορφές.» Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, μπορεί να λάβει τη μορφή ασκήσεων yoga, της σύνδεσης που δημιουργεί με τους μαθητές της στο Fat Buddha Yoga studio και της ατμόσφαιρας που δημιουργεί στην πίστα ως DJ. Σε ένα πιο επιφανειακό βαθμό, μπορεί να είναι τα καλούδια που βοηθούν τους μαθητές της στη γιόγκα να είναι εξίσου όμορφοι εξωτερικά όσο και εσωτερικά. «Η εμπειρία είναι πολύ σημαντική, και η πρώτη εντύπωση δημιουργείται μόνο μια φορά. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εντύπωση, και γι' αυτό όταν ένας πελάτης εισέρχεται στο δωμάτιο του, τα βρίσκει όλα τακτοποιημένα, βρίσκει ένα δώρο να τον περιμένει, η εμπειρία του ξεκινάει ήδη πολύ θετικά.»

Δείτε πώς η Jessica Skye βρίσκειτην αυθεντική ομορφιά στη γιόγκα, τη μουσική και τα ταξίδια. 

Η Ina Lekievicz προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται αντιληπτές η υγεία και η ομορφιά
Τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους; – σύμφωνα με την Ina Lekievicz: φωτογράφο μόδας από το Λονδίνο και ιδρύτρια του περιοδικού «Unpolished»

 

Έχοντας εργαστεί στη βιομηχανία της μόδας για πάνω από μια δεκαετία, η Ina Lekievicz έχει δει πολλές φορές να γίνεται υπερβολικό και περιττό ρετούς σε πολλά όμορφα μοντέλα. Αυτό την έκανε να θέλει να δει μια αλλαγή στον χώρο και ειδικότερα να παρουσιάσει μια διαφορετική οπτική για το πώς να είμαστε όμορφοι. Για την Ina, η ομορφιά έχει να κάνει με «το να είμαστε αυθεντικοί και ειλικρινείς, να ακολουθούμε το πάθος μας και να είμαστε ο εαυτός μας. Όσοι είναι χαρούμενοι και όμορφοι εσωτερικά, είναι όμορφοι και εξωτερικά. Η ομορφιά είναι κάτι που δεν μπορούμε να αντιγράψουμε ή να προσποιηθούμε. Πιστεύω ότι είμαστε ομορφότεροι όταν είμαστε μοναδικοί.» Όπως είναι λογικό, η Ina έχει πολύ ισχυρές απόψεις για το τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους, καθώς έχει δει πώς παρουσιάζεται η μη ρεαλιστική ομορφιά στο κοινό.

Μάθετε περισσότερα για τις απόψεις της Ina Lekievicz για την αυθεντική ομορφιά. 

Οι απόψεις της Astrid για το πώς να είμαστε όμορφοι είναι εξίσου δημιουργικές με το έργο της.
Τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους; – σύμφωνα με την Astrid Eudeline: καλλιτέχνιδα χειροτεχνίας και δημιουργό Stop Motion από το Biarritz.

 

Η Astrid είναι μια εκπληκτική, υπερταλαντούχα καλλιτέχνιδα που μοιράζεται την άποψή της σχετικά με το τι ορίζει την ομορφιά σε ένα άτομο. Για την Astrid, η ομορφιά έχει να κάνει με «την αποδοχή του εαυτού μας, το πάθος, την αγάπη για τον εαυτό μας, την αυτοπεποίθηση, την ευτυχία, τη χαρά, τη δημιουργικότητα, την κουλτούρα και όλα όσα δείχνουν τη φυσική και αυθεντική ομορφιά κάθε ατόμου.» Είναι ενδιαφέρον ότι η περιγραφή της Astrid σχετικά με το τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους θα μπορούσε να περιγράφει και την ιδιόμορφη και δημιουργική τέχνη της. Η ευτυχία, η χαρά και η δημιουργικότητα ξεχειλίζουν από τις stop motion δημιουργίες και τις χάρτινες δημιουργίες της, ενώ το πάθος, η αγάπη για τον εαυτό της και η αυτοπεποίθησή της εντυπωσιάζουν μέσα από τολμηρά outfit. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους όσοι την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να είμαστε όμορφοι μέσα από τις ατομικές διαφορές. 

Ανακαλύψτε τι άλλο πιστεύει η Astrid για την ομορφιά και το δικό της #MyBelief 

Τι είναι αυτό που μας κάνει όμορφους; Ζητήσαμε από έξι μέλη του #authenticbeautymovement να μοιραστούν την άποψή τους για την αυθεντικότητα

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF