Γιορτάζοντας το Authentic Beauty Movement

Γιορτάζοντας το Authentic Beauty Movement

Τι σημαίνει αυθεντικό; Ανακαλύψτε το νέο brand, ένα μοναδικό κίνημα και τις πεποιθήσεις του κατά τη διάρκεια μιας μοναδικής εμπειρίας

Ιστορίες

Καλώς ήρθατε στο Authentic Beauty Movement. Βιώστε το με όλες σας τις αισθήσεις. Ελάτε στο ευάερο λοφτ στο Βερολίνο και γνωρίστε έναν φωτεινό χώρο στους τόνους του λευκού διακοσμημένο με πανέμορφα άνθη, ξύλινα τραπέζια, πλεκτά πουφ και τις παστέλ αποχρώσεις του Authentic Beauty Concept. Νιώστε την υφή των νέων προϊόντων, μυρίστε τα χαρακτηριστικά αρώματα, γευτείτε τα ποτά υποδοχής που δημιουργούνται με τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στις συνθέσεις των προϊόντων, και γνωρίστε τους δημιουργούς και τους υποστηρικτές του κινήματος.

Αυτός ήταν ο βασικός λόγος για την πρόσκληση συμμετοχής στην παρουσίαση του Authentic Beauty Concept και του #authenticbeautymovement

Ο αυθεντικός κόσμος του Authentic Beauty Concept

Περισσότεροι από 100 προσκεκλημένοι (εκπρόσωποι του τύπου και influencers) ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο κίνημα και να ανακαλύψουν την ιδέα πίσω από το νέο brand περιποίησης μαλλιών και styling, τις πεποιθήσεις και τα προϊόντα του. Αρχικά, ξεναγήθηκαν σε τέσσερις χώρους εμπειριών βασισμένους στους πυλώνες του Authentic Beauty Concept, που αντανακλούν τις κοινές αξίες του #authenticbeautymovement στο μανιφέστο του.

Ο χώρος των Αγνών Συνθέσεων είχε να κάνει με τις αισθήσεις: με το άγγιγμα των υφών των συνθέσεων, με τη μυρωδιά των αγνών αρωμάτων δημιουργημένων από έναν οίκο αρωμάτων, και με την παρακολούθηση των διάφορων βημάτων παραγωγής των βασικών αιθέριων ελαίων μέσω εκχύλισης με υπερήχους και απόσταξης με ατμό. Καθώς οι καταναλωτές επαναπροσδιορίζουν τους κανόνες κατανάλωσης και ομορφιάς, η καταναλωτική συμπεριφορά αλλάζει. Οι αγνές, free from, προσεκτικά επιλεγμένες vegan συνθέσεις που χρησιμοποιούνται στο Authentic Beauty Concept παρασκευάζονται ως απάντηση σε αυτή τη νέα πραγματικότητα και παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Επιπλέον, η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία να ανακαλύψουν το μίνιμαλ και premium υλικό κομμωτηρίου, που είναι εμπνευσμένο από το σκανδιναβικό σχεδιασμό και έχει αναπτυχθεί για την υποστήριξη της εμπειρίας των πελατισσών κομμωτηρίου.

Οι πελάτισσες του κομμωτηρίου επιθυμούν να χαλαρώσουν μέσω μιας προσεγμένης εμπειρίας ενσυναίσθησης που θα αποτελέσει μια αξιομνημόνευτη στιγμή. Ο τρόπος παροχής συμβουλών στην πελάτισσα, ο τρόπος ανάμιξης του αιθέριου ελαίου με τη μάσκα και οι κινήσεις περιποίησης για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της θεραπείας παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Επιπλέον, οι προσκεκλημένοι κλήθηκαν να βιώσουν τη δύναμη της αποσύνδεσης, συμμετέχοντας σε μια συνεδρία διαλογισμού. Εντυπωσιακά αλλά ταυτόχρονα απλά εργαλεία όπως μάσκες ματιών και ωτοασπίδες επιστρατεύτηκαν για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εμπειρία απόδρασης από το χάος της αστικής ζωής. 

Στη συνέχεια, η Hester Wernert-Rijn και η Linda Shalabi μοιράστηκαν το όραμα και τις δεξιότητές τους για τη δημιουργία επιμελώς ατημέλητων looks χρησιμοποιώντας προϊόντα styling του Authentic Beauty Concept. Φυσικά, μοναδικά looks, στυλ με υφές για επιδείξεις μόδας, editorial looks και καθημερινά κομμωτηριακά στυλ παρουσιάστηκαν σε τέσσερα μοντέλα ως ερμηνεία των δύο ειδικών για τα αυθεντικά μαλλιά. Επειδή μόνο όταν βλέπουμε κάτι το πιστεύουμε πραγματικά, φυσικά όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα styling και να λάβουν συμβουλές από τους ειδικούς.

Ο Said Rubali και η Ismérie ήταν υπεύθυνοι για το σταθμό «Διάθεση no-Filter». Εξήγησαν γιατί αποφάσισαν να γίνουν μέλη αυτής της μοναδικής κοινότητας, του #authenticbeautymovement. Με το σύνθημα «να είστε απλώς ο εαυτός σας», κατέδειξαν πώς η ακατέργαστη αισθητική χωρίς φίλτρα συμβαδίζει με τη δική τους φιλοσοφία, την προσωπική τους ζωή και τα κομμωτήρια τους. «Η ομορφιά μας πηγάζει από τη μοναδικότητα και το χαρακτήρα μας. Η ειλικρίνεια είναι ελκυστική.» Το Authentic Beauty Concept συνδέει ανθρώπους από διαφορετικούς τομείς που μοιράζονται παρόμοιες ιδέες και προτρέπει τους άλλους να μοιραστούν τις ιστορίες και τις αξίες τους στο πλαίσιο ενός συναρπαστικού διαλόγου. Αυτές οι μαγνητοσκοπημένες ανοικτές συζητήσεις παρουσιάστηκαν στο video experience booth. 

Έχοντας πλέον γνωρίσει σε βάθος τον κόσμο του Authentic Beauty Concept, ήταν η κατάλληλη στιγμή να συμμετάσχουν στο κίνημα, επιδεικνύοντας τη δημιουργικότητά τους, ανταλλάσσοντας ιδέες, αποκτώντας νέες δεξιότητες και δημιουργώντας όμορφα πράγματα. 

Η ανταλλαγή δεξιοτήτων είναι ένα ουσιαστικό μέρος αυτού του κινήματος τεχνών και δημιουργιών
Ανταλλαγή δεξιοτήτων στα δημιουργικά εργαστήρια

 

Μαζί με τους υποστηρικτές του κινήματος, επιλεγμένοι δημιουργοί και influencers ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στο Authentic Beauty Movement. Χάρη στη μοναδική οπτική τους για την τέχνη, την ομορφιά, τη μόδα, τον τρόπο ζωής και τον πολιτισμό, ταίριαξαν απόλυτα με τις πεποιθήσεις του κινήματος.

Για να ενισχύσει την ατμόσφαιρα ενσυναίσθησης και χαλάρωσης, η Jessica Skye ξεκίνησε με ένα ευχάριστο μάθημα γιόγκα. Αυτό το μάθημα λειτούργησε ως μια αναζωογονητική άσκηση για την εκπληκτική ολοήμερη εκδήλωση. Στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι, αφού χαλάρωσαν και γέμισαν ενέργεια, αξιοποίησαν τη δημιουργικότητά τους σε ένα mood board εργαστήριο με τη Yanina Trapachka. Η fashion editor και ιδιοκτήτρια πρακτορείου από την Πολωνία είναι ειδική στη δημιουργία και υλοποίηση πρωτότυπων brand, είτε πρόκειται για προσωπικά είτε για επαγγελματικά projects. Πραγματοποιήθηκε άλλο ένα εργαστήριο με τη φωτογράφο μόδας Ina Lekiewicz που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, η οποία μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο δημιούργησε ένα πραγματικά μοναδικό και πρωτότυπο project, το δικό της περιοδικό μόδας με τίτλο «Unfiltered». Η Christine Friberg μίλησε στη συνέχεια για τις διάφορες αυθεντικές δεξιότητες μόδας. Η στυλίστρια μόδας από τη Σουηδία εξήγησε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια capsule wardrobe βάσει του προσωπικού χαρακτηριστικού στυλ σας.

Ο Igor Josifovic μίλησε απευθυνόμενος σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο για το πάθος του για τη δημιουργία αυθεντικών εσωτερικών χώρων γεμάτων με φυτά. Περιτριγυρισμένος από φυτά και από τα αγνά συστατικά του Authentic Beauty Concept, εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εντάξουμε φυσικά στοιχεία σε σχέδια για να δώσουμε ζωή στον προσωπικό μας χώρο και πώς αυτό μπορεί να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. «Μου αρέσει να περιτριγυρίζομαι από φυτά, διότι μου θυμίζουν την ομορφιά που βρίσκεται στις ατέλειες της φύσης.» ΗAstrid Eudeline διοργάνωσε ένα παιχνιδιάρικο εργαστήριο με ένα μινιμαλιστικό DIY έργο paper art – τα αποτελέσματα του οποίου προσέθεσαν μερικές ακόμη πινελιές παστέλ χρωμάτων που τονίζουν τον πανέμορφο σχεδιασμό των προϊόντων του Authentic Beauty Concept.  

Η Christine Friberg και η Jessica Skye απογείωσαν τη διασκέδαση με τις εξαιρετικές δεξιότητές τους ως DJ.
Να είστε αυθεντικοί – χορέψτε σαν να μην σας βλέπει κανένας!

 

Καθώς η κυκλοφορία του brand Authentic Beauty Concept ενέπνευσε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο #authenticbeautymovement, το μόνο που έπρεπε πλέον να κάνουμε ήταν να γιορτάσουμε το νέο brand περιποίησης μαλλιών και styling, τη μοναδική του φιλοσοφία, την καθαρή μινιμαλιστική δεξιοτεχνία του και το κίνημα έμπνευσης που κρύβεται από πίσω από αυτό. Το συγκρότημα Cannibal Koffer ερμήνευσε μερικές ξεσηκωτικές επιτυχίες, ενώ η Jessica Skye και η Christine Friberg, που είχαν ήδη μοιραστεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες από την πρωινή τους δουλειά κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, παρέσυραν τους περισσότερους καλεσμένους στην πίστα, αποδεικνύοντας ότιδεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να είναι κανείς αυθεντικός από το να χορεύει σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος στο δωμάτιο!

Ο κόσμος του Authentic Beauty Concept εορτάστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης λανσαρίσματος στο Βερολίνο. Γνωρίστε τους προσκεκλημένους, τους υποστηρικτές, τους influencers που συμμετέχουν στο κίνημα αυτού του brand προϊόντων περιποίησης και styling μαλλιών. Γίνετε μέλη του #authenticbeautymovement

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF