ΕΝΔΥΝΑΜΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

ΕΝΔΥΝΑΜΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ώρα να μιλήσουμε για την επιχείρηση, την εκπαίδευση και την επιτυχία. Η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT έχει επιμεληθεί ένα εύρος εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να κάνουν το κομμωτήριό σας πιο αποτελεσματικό και πιο κερδοφόρο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μέσω του νέου σπονδυλωτού σεμιναρίου "Επιχειρηματικής Αναβάθμισης" που παρέχεται, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν ένα περιεκτικό πλάνο για τις επιχειρήσεις τους, ενώ θα καθιερώσουν καθημερινές βέλτιστες πρακτικές που θα προκαλέσουν, θα παρακινήσουν και θα εμπνεύσουν κάθε μέλος της ομάδας του κομμωτηρίου.

Βελτιστοποιώντας την ψηφιακή βιτρίνα σας.

Προκαλέστε το ενδιαφέρον δυνητικών πελατών χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 

Το δυναμικό σεμινάριο ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT θα σας εξοπλίσει με δύο πολύ αποδοτικές μεθόδους για να αναπτύξετε τους followers σας και ως συνέπεια, την επιχείρησή σας:

  • Τα βήματα και η στρατηγική για να καλλιεργήσετε μια στοχευμένη παρακολούθηση
  • Πως να δημιουργήσετε προσεκτικά ένα εύρος από Αυθεντικό περιεχόμενο που θα παρακινήσει νέες επισκέψεις στο κομμωτήριό σας
Δικτύωση μεταξύ συναδέλφων.

Εδώ, ιδιοκτήτες κομμωτηρίων και κορυφαίοι στυλίστες μαλλιών αποκαλύπτουν τις κοινές αξίες τους.
 

Το σεμινάριο ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT φέρνει μαζί τους κομμωτές με μεγάλη επιρροή από όλο τον κόσμο ώστε να μοιραστούν την εσωτερική γνώση τους και ειλικρινείς πληροφορίες για αποδεδειγμένη επιχειρηματική επιτυχία. 

Εφόδια για την επιχείρηση.  

Ανακαλύψτε απλές πρακτικές για να αυξήσετε τα έσοδα από τις υπηρεσίες σας, τις εκ νέου κρατήσεις και τις πωλήσεις λιανικής.
 

Το σεμινάριο ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT σας διδάσκει μεθόδους για να καθιερώσετε μια καθημερινή ρουτίνα που ενθαρρύνει την αφοσίωση της πελάτισσας και την δημιουργικότητα της ομάδας μέσα από μια κινητήρια προσέγγιση σε καθημερινά σενάρια.  

Πηγαίνοντας το επαγγελματικό μας εμπόριο ακόμα παραπέρα.

Δημιουργήστε μια ολιστική εμπειρία κομμωτηρίου που είναι παρούσα στο τώρα.
 

Το σεμινάριο ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT σας δείχνει πως οι πελάτισσες είναι στην καρδιά όσων συμβαίνουν στο κομμωτήριο. Μάθετε πώς μια εμπειρία συναίσθησης, ένα Memento, μπορεί να πάει πέρα από τα μαλλιά και να εξωτερικεύσει την εσωτερική ομορφιά της πελάτισσάς σας. 

Μιλήστε με τον  σύμβουλο πωλήσεων της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT για πληροφορίες σχετικά με τα πιο πρόσφατα σεμινάρια και workshops που είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας και συμμετάσχετε στην προοδευτική μαθησιακή πορεία μέσω της Ενδυναμωτικής Εκπαίδευσης της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT. 

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF