ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Για εμάς, το να είμαστε ειλικρινείς είναι πιο σημαντικό από το να είμαστε τέλειοι, και προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Όταν λανσάραμε την Authentic Beauty Concept, η βιωσιμότητα ήταν ένα θέμα προτεραιότητας.

Η αυθεντικότητα, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια αποτελούν βασικό μέρος του DNA μας.

 

Έχουμε δεσμευτεί να συμβάλλουμε σε μια κυκλική οικονομία και να έχουμε επίγνωση του ενεργειακού μας αποτυπώματος, βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες, τα συστατικά και τον κοινωνικό μας αντίκτυπο - επειδή νοιαζόμαστε πραγματικά για τον όμορφο πλανήτη μας. Καθώς η βιωσιμότητα εξελίσσεται, το ίδιο κάνουμε και εμείς, θέτοντας προκλήσεις στους εαυτούς μας και βρίσκοντας νέους τρόπους να βελτιωνόμαστε βήμα-βήμα.

 

Ξεκινάμε με την Authentic Beauty Concept ένα ταξίδι για να ενισχύσουμε την προσφορά μας στη βιωσιμότητα, να εξερευνήσουμε ευκαιρίες και να πραγματοποιήσουμε δυναμικές αλλαγές.

 

Θα μας ακολουθήσετε;

 

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Ως brand πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, ακόμα και μέσα από μικρές πράξεις. Όταν ενώνουμε όλες τις ατομικές μας προσπάθειες και ερχόμαστε κοντά σαν κοινότητα, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία πραγματική αλλαγή και να κάνουμε μεγαλύτερα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ενέργεια & Κλίμα

Έχοντας αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει δεύτερος πλανήτης, αξιολογούμε διαρκώς επαγγελματικούς τομείς όπως είναι η παραγωγή, οι συσκευασίες, η μεταφορά και η κατανάλωση για να αναδιαμορφώσουμε τον αντίκτυπο που έχουμε στον πλανήτη μας* με δεσμεύσεις να: μειώσουμε τις εκπομπές CO2 κατά 65% ανά τόνο προϊόντος έως το 2025, να περιορίσουμε τις εκπομπές CO2 κατά 75% και να προμηθευόμαστε τον ηλεκτρισμό 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έως το 2030 αλλά και να γίνουμε φιλικοί προς το περιβάλλον έως το 2040.

*Σε εταιρικό επίπεδο και μόνο για τις δικές μας λειτουργίες, δε συμπεριλαμβάνονται οι κατασκευαστές.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF