ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Το Authentic Beauty Concept είναι ένα ολιστικό premium brand που συν-δημιουργήθηκε από μια συλλογική προσπάθεια κομμωτών για να δημιουργήσουν ένα νέο μονοπάτι προς την αυθεντική ομορφιά. Ανακαλύψτε τις πεποιθήσεις μας.

#AuthenticBeautyMovement
#MYBELIEF
The new path to authentic hair

No results were found
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ REFILLUTION

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ REFILLUTION

Αν δε φεύγετε ποτέ από το σπίτι χωρίς την αγαπημένη σας tote bag, συγχαρητήρια - είστε ήδη μέλος του refillution! Πιστεύουμε ότι η ανακύκλωση είναι κάτι σπουδαίο, αλλά η επαναχρησιμοποίηση και η επαναπλήρωση είναι ακόμα σπουδαιότερες. Η ανακύκλωση ξεκινά στο τέλος: με την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής ενός προϊόντος και την απόρριψή του. Η επαναπλήρωση κλείνει τον κύκλο, συμβάλλοντας σε μια κυκλική οικονομία και επιτρέποντάς μας να διαδραματίσουμε ρόλο στην εξάλειψη των πλαστικών μιας χρήσης. Γι’ αυτό εισαγάγαμε τα Refill Bars σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο. Επειδή η βιωσιμότητα βρίσκεται στην καρδιά αυτού που κάνουμε και γνωρίζουμε ότι είναι σημαντική για εσάς.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
 VEGAN ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ

VEGAN ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ

Όταν πρόκειται για τη βιωσιμότητα, άποψή μας είναι πως όσο λιγότερο τόσο καλύτερα. Γι'αυτό κι εμείς πιστεύουμε στη δύναμη μιας επαγγελματικής υπηρεσίας στεγνώματος με πιστολάκι. Χάρη στα μεγάλης διάρκειας, υπέροχα αποτελέσματα που προσφέρει, τα μαλλιά σας θα φαίνονται ομορφότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στο λούσιμο και στο στυλιζάρισμά τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη κατανάλωση νερού, ενέργειας και ηλεκτρισμού, λιγότερη κατανάλωση προϊόντων και περισσότερες ευκαιρίες για πολλά και διαφορετικά looks μαλλιών.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ VEGAN ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ
ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΦΗ & ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΦΗ & ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η τριπλέτα της συλλογής προϊόντων styling για υφή ολοκληρώνεται με τις τελευταίες προσθήκες στη συλλογή μας, του Nude Powder Spray για άμεση ζωντάνια στα μαλλιά με όγκο και κράτημα & του Airy Texture Spray για δημιουργία υφής στα μαλλιά με ανάλαφρο, επαναπλάσιμο όγκο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF