ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Το Authentic Beauty Concept είναι ένα ολιστικό premium brand που συν-δημιουργήθηκε από μια συλλογική προσπάθεια κομμωτών για να δημιουργήσουν ένα νέο μονοπάτι προς την αυθεντική ομορφιά. Ανακαλύψτε τις πεποιθήσεις μας.

#AuthenticBeautyMovement
#MYBELIEF
The new path to authentic hair

No results were found
Ανακαλύψτε το νέο μας τελετουργικό για το τριχωτό

Ανακαλύψτε το νέο μας τελετουργικό για το τριχωτό

Αν θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή για τη νέα χρονιά, το νέο μας Bare Cleanser είναι το τέλειο πρώτο βήμα. Χάρη στη σύνθεσή του με Σπιρουλίνα, αυτό το απαλό σαμπουάν χωρίς άρωμα, βοηθάει στην ενυδάτωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών και του ευαίσθητου τριχωτού, ενώ συμβάλλει στην προστασία του φυσικού φράγματος του τριχωτού. Υποαλλεργικό και κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και τριχωτού, η περιποιητική σύνθεσή του είναι επίσης πιστοποιημένο με ECARF (European Center for Allergy Research Foundation). Επειδή πιστεύουμε πολύ στη σημασία της αυτοφροντίδας, δημιουργήσαμε τα νέα μας προϊόντα Detoxifying Scalp Mud & Balancing Potion, που λειτουργούν συνδυαστικά για να αποτοξινώσουν απαλά τα μαλλιά, ενώ συμβάλλουν στον καθαρισμό των φραγμένων πόρων του τριχωτού, επαναφέροντάς το σε μία ισορροπημένη κατάσταση.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΦΗ & ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΦΗ & ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η τριπλέτα της συλλογής προϊόντων styling για υφή ολοκληρώνεται με τις τελευταίες προσθήκες στη συλλογή μας, του Nude Powder Spray για άμεση ζωντάνια στα μαλλιά με όγκο και κράτημα & του Airy Texture Spray για δημιουργία υφής στα μαλλιά με ανάλαφρο, επαναπλάσιμο όγκο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ενισχύστε την αυθεντική ομορφιά σε κάθε στιγμή

Ενισχύστε την αυθεντική ομορφιά σε κάθε στιγμή

Για αυθεντική ομορφιά σε κάθε στιγμή, τα νέα μας Enhancing Water και Hand & Hair Light Cream με πολλαπλές δράσεις έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να ενισχύσουν επιπλέον τον κόσμο της αυθεντικής μας ομορφιάς. Ψεκάστε το Enhancing Water πάνω από τα μαλλιά ή το πρόσωπο όποτε χρειάζεστε λίγη ανανέωση ή για να προσφέρετε υγρασία στα μαλλιά, ή για ένα γρήγορο restyle με επιπλέον λάμψη. Είτε το εφαρμόσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, είτε το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα για ένα υπέροχο, χαλαρωτικό μασάζ χεριών, το μόνο σίγουρο είναι ότι το Hand & Hair Light Cream μας θα σας προσφέρει απτά, όμορφα αποτελέσματα και επαγγελματική περιποίηση.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF