ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Το Authentic Beauty Concept είναι ένα ολιστικό premium brand που συν-δημιουργήθηκε από μια συλλογική προσπάθεια κομμωτών για να δημιουργήσουν ένα νέο μονοπάτι προς την αυθεντική ομορφιά. Ανακαλύψτε τις πεποιθήσεις μας.

#AuthenticBeautyMovement
#MYBELIEF
The new path to authentic hair

No results were found
ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΦΗ & ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΦΗ & ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η τριπλέτα της συλλογής προϊόντων styling για υφή ολοκληρώνεται με τις τελευταίες προσθήκες στη συλλογή μας, του Nude Powder Spray για άμεση ζωντάνια στα μαλλιά με όγκο και κράτημα & του Airy Texture Spray για δημιουργία υφής στα μαλλιά με ανάλαφρο, επαναπλάσιμο όγκο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η Ενσυνειδητότητα ξεκινάει από τη ρίζα

Η Ενσυνειδητότητα ξεκινάει από τη ρίζα

Όταν πρόκειται για το πρόσωπο και το σώμα μας, αφιερώνουμε χρόνο και προσπάθεια για την περιποίησή τους, μέσα από τη χρήση καλλυντικών προϊόντων. Γιατί λοιπόν να σταματάμε όταν έρχεται η στιγμή να περιποιηθούμε το τριχωτό της κεφαλής, που δεν αποτελεί παρά μόνο μία προέκταση του υπόλοιπου δέρματος; Η νέα μας Hydrating Jelly Mask έχει αναζωογονητική, ελαφριά υφή, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει μια δόση υγρασίας στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά χάρη στο μίγμα της με Σπιρουλίνα και Aloe Vera. Απολαύστε μια στιγμή ενδυνειδητότητας μετατρέποντας τη διαδικασία λουσίματος μαλλιών σε μία μίνι αλλά παράλληλα μοναδική εμπειρία spa.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ενισχύστε την αυθεντική ομορφιά σε κάθε στιγμή

Ενισχύστε την αυθεντική ομορφιά σε κάθε στιγμή

Για αυθεντική ομορφιά σε κάθε στιγμή, τα νέα μας Enhancing Water και Hand & Hair Light Cream με πολλαπλές δράσεις έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να ενισχύσουν επιπλέον τον κόσμο της αυθεντικής μας ομορφιάς. Ψεκάστε το Enhancing Water πάνω από τα μαλλιά ή το πρόσωπο όποτε χρειάζεστε λίγη ανανέωση ή για να προσφέρετε υγρασία στα μαλλιά, ή για ένα γρήγορο restyle με επιπλέον λάμψη. Είτε το εφαρμόσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, είτε το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα για ένα υπέροχο, χαλαρωτικό μασάζ χεριών, το μόνο σίγουρο είναι ότι το Hand & Hair Light Cream μας θα σας προσφέρει απτά, όμορφα αποτελέσματα και επαγγελματική περιποίηση.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF