ΕΠΟΧΗ ΔΩΡΩΝ

ΜΕ ΤΗΝ PEGGY GOU

Σας παρουσιάζουμε τα εξαιρετικά σετ περιποίησης μαλλιών,
σε συνεργασία με την Peggy Gou.

COMMUNITY

Γιορτάστε τα φετινά Χριστούγεννα με βιώσιμα δώρα. Επιλέξτε τα νέα σετ περιποίησης μαλλιών, που υποστηρίζονται από τη διάσημη DJ, style icon και σημερινό πρόσωπο της Authentic Beauty Concept, Peggy Gou.

You need to accept cookies to play this video

Κάθε σετ δώρου περιέχει ένα Cleanser και ένα Conditioner από τη σειρά Glow, Hydrate ή Replenish, μέσα σε ένα πολυτελές τσαντάκι καλλυντικών διακοσμημένο με την υπογραφή της Peggy Gou. Συνδυάζοντας βιωσιμότητα και στυλ, κάθε σετ δώρου ενσαρκώνει τέλεια αυτή την ιδιαίτερη συνεργασία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό…

Μια εορταστική αρχή για το νέο scrub για το τριχωτό

Για δώρα με μεγαλύτερη ενσυνειδητότητα, θα είναι διαθέσιμο επίσης ένα περιορισμένης έκδοσης σετ δώρου που θα περιέχει το Hydrate Cleanser και το Conditioner καθώς και το νέο Sensorial Cream Scrub. Με ένα μίγμα από προσαρμογόνα βότανα και βούτυρο καριτέ, αυτό το κρεμώδες scrub κάνει απαλή απολέπιση στο τριχωτό, το σώμα και το πρόσωπο ώστε να αφαιρέσει τους ρύπους, ενώ ανακουφίζει από το στρες τόσο το σώμα όσο και από το μυαλό.

You need to accept cookies to play this video

Η δέσμευσή μας για ουσιαστική προσφορά

Για να αγκαλιάσουμε περαιτέρω την περίοδο προσφοράς και να τιμήσουμε τη συνεργασία μας με την Peggy Gou, δεσμευτήκαμε για μια δωρεά 20.000 EUR για να υποστηρίξουμε το πρόγραμμα ISM (Institute for Sound and Music) Artist in Residence, βοηθώντας οικονομικά τους ανερχόμενους καλλιτέχνες ήχου να αξιοποιήσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνατότητες. Ακριβώς όπως η Peggy Gou χρησιμοποίησε τα δημιουργικά της ταλέντα για να εμπνεύσει και να αιχμαλωτίσει το κοινό, αυτή η δωρεά θα ενδυναμώσει τους αναδυόμενους καλλιτέχνες στην κοινότητα του ISM και θα τους παράσχει τα μέσα για να ξεπεράσουν τους οικονομικούς περιορισμούς και να ξεκλειδώσουν το μέλλον τους στη μουσική.

Γιατί να μην συμμετάσχετε μαζί μας στη χαρά να δωρίσετε αυτές τις γιορτές στον εαυτό σας ή σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ένα σετ δώρου Authentic Beauty Concept; Διατίθεται αποκλειστικά στα Authentic Beauty Concept κομμωτήρια — βρείτε το πλησιέστερο σε σας κομμωτήριο σήμερα χρησιμοποιώντας το Salon Finder.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ